El president de la Diputació visita la comarca de l’Alta Ribagorça

ORIvisita_a_la_comarca_de_lalta_ribagorca_001_editora_2_5404_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha fet aquest dimecres una visita institucional a la comarca de l’Alta Ribagorça en què ha defensat l’organització territorial i el suport als municipis de la demarcació.

Reñé ha iniciat la visita a l’Ajuntament d’El Pont de Suert, on ha estat rebut pel seu alcalde Albert Alins i per la resta de membres de la corporació municipal. Posteriorment, s’ha traslladat al Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, on ha estat rebut pel president del consell, Josep A. Troquet, i on també ha mantingut una reunió amb els alcaldes de la comarca.

A la visita també han assistit el vicepresident tercer de la Diputació de Lleida, Pau Perdices; el diputat de CiU, Xavier Pont; la cap de l’Àrea d’Organització i Gestió, Marlen Minguell; el cap de Relacions amb el Món Local, Joan Eroles, i el coordinador dels Serveis Tècnics, Ramon Leonart

Després de mantenir la reunió amb els alcaldes de la comarca, Reñé ha explicat que la corporació treballa per donar suport a tots els municipis i a totes les comarques de la demarcació de Lleida per tal de donar resposta a la demanda de suport que fan des del món local. “La Diputació té molt clar que l’organització territorial basada en municipis i comarques és la que volem conservar”, ha dit el president.

Reñé ha afegit que “la Diputació, com a institució supramunicipal, continuarà col•laborant econòmicament d’una forma compromesa amb els municipis perquè puguin mantenir els serveis que ofereixen”.

Durant la reunió de treball també han tractat altres temes més específics com la despesa que suposa pels municipis el manteniment de camins i accessos a nuclis o el desenvolupament de línies de suport per projectes d’estalvi energètic. A nivell de carreteres, el president de la Diputació de Lleida ha indicat que ara s’han reduït les inversions en noves infraestructures i per tant no és un bon moment per desenvolupar el projecte de condicionament i millora de la carretera de Gotarta.

El Pont de Suert, 27 de juny de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat