El president de la Diputació visita el Pessebre vivent de Rocafort de Vallbona

ORIfoto_1_editora_2_5056_0_1

ORIfoto_2_editora_2_5056_0

ORIfoto_3_editora_2_5056_0

ORIfoto_4_editora_2_5056_0

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha visitat aquest dissabte el Pessebre vivent de Rocafort de Vallbona, nucli agregat de Sant Martí de Maldà (l’Urgell). Reñé ha estat rebut per l’alcalde, Jaume Pallàs, i la resta de membres del consistori i ha signat el Llibre d’Honor.

El Pessebre Vivent de Rocafort de Vallbona fa deu anys que es representa. Va començar com una representació de poques escenes del pessebre en alguna casa del poble, i en l’actualitat s’hi poden veure més de trenta quadres diferents, entre exteriors i interiors.

A més a més del naixement, l’anunciació als pastors i altres escenes bíbliques, al pessebre de Rocafort de Vallbona s’hi poden veure la representació d’oficis, com el boter, el ceramista, el picapedrer, el pagès, la filadora, el vidrier, la sabonera, el carreter, el pastisser o el fuster, així com altres quadres de la vida quotidiana com el mercat, la botiga o els passadors d’olives, entre d’altres.

A la visita al Pessebre vivent de Rocafort de Vallbona també hi ha assistit la vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida, Rosa Perelló, i la diputada de CiU, Josefina Bernades.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat