El president de la Diputació participarà a Moscou al Fòrum Empresarial Catalunya Rússia per promocionar les comarques de Lleida

ORIrevista_ara_lleids_rus_001_editora_2_5584_0_1

ORIrevista_ara_lleids_rus_002_editora_2_5584_0

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, acompanyat pel director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Jordi Blanch, participarà al Fòrum Empresarial Catalunya Rússia, que se celebrarà a Moscou els dies 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre, per tal de difondre l’oferta turística de les comarques de Lleida, especialment de neu, i fer difusió als empresaris russos de les potencialitats de les comarques de Lleida, en sectors com ara l’agroalimentari.

L’objectiu del fòrum és atreure inversions a Catalunya, així com també presentar les empreses catalanes que assisteixen en aquesta acció.

Les empreses catalanes participants en el fòrum s’agrupen en quatre àrees d’activitat: agroalimentació, turisme, l’àrea que engloba indústria, energia, construcció i medi ambient, i per últim, la que inclou disseny, moda i artesania.

Revista Ara Lleida en rus

Amb motiu d’aquesta acció, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha editat una edició en rus de la revista Ara Lleida. La publicació, que serà distribuïda entre els assistents, s’adreça al mercat rus, tenint en compte que es tracta d’un segment de mercat, que ha registrat un creixement més exponencial en els darrers anys i que, per tant, des de la Diputació de Lleida s’està treballant perquè es consolidi com un mercat emissor important per a les Terres de Lleida.

La revista inclou reportatges que fan incidència en l’oferta de neu, de turisme actiu (esports d’aventura i activitats de natura), de turisme termal, així com també a d’altres activitats vinculades, per exemple, a l’oferta comercial, cultural i gastronòmica de les comarques de Lleida.

Lleida, 30 d’octubre de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat