El president de la Diputació nomena els quatre diputats responsables dels organismes autònoms de la corporació

ORInomenaments_editora_2_4812_0_1

Rosa Pujol ha estat nomenada vicepresidenta de la Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs; Gerard Sabarich ha estat designat vicepresident del Patronat de Turisme “Terres de Lleida”, Pau Perdices ha estat nomenat vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica i Josep Maria Roigé, vicepresident de l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha nomenat els quatre diputats provincials responsables dels organismes autònoms de la corporació. D’aquesta forma, ha designat via decret com a vicepresidenta de la Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs a la diputada i portaveu del grup de CiU, Rosa Pujol.

Reñé també ha designat com a vicepresident del Patronat de Turisme “Terres de Lleida” el diputat Gerard Sabarich. Pau Perdices ha estat nomenat com a vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació i Josep Maria Roigé ha estat designat com a vicepresident de l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals (OAGRTL).

Aquest mateix dilluns, a les 19.30 hores, Rosa Pujol presidirà, ja com a vicepresidenta de l’IEI, la conferència ‘Terra i ossos’, que impartirà l’historiador especialista en la Guerra Civil espanyola, Francisco Espinosa. Aquesta conferència, que es farà a l’Aula Magna de l’IEI, clourà els actes organitzats amb motiu del 80è aniversari de la proclamació de la República.

Lleida, 18 de juliol de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat