El president de la Diputació, Joan Reñé, inaugura la sala de vetlla de Vilagrassa

ORIvisita_vilagrassa_president_joan_rene_editora_2_4841_0_1

ORIfoto_inauguracio_sala_de_vetlla_de_vilagrassa_13-agost-2011_editora_2_4841_0

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat aquest dissabte la sala de vetlla de Vilagrassa (l’Urgell). L’acte ha comptat amb la participació de l’alcalde del municipi, Jordi Serés, i també hi ha assistit la vicepresidenta segona de la Diputació, Rosa Maria Perelló, la diputada, Josefina Bernades, i la resta de membres del consistori municipal.
La Diputació de Lleida ha invertit 50.000€ en el “Projecte bàsic d’execució de sala de vetlla” per a la construcció d’aquest equipament, que ha comptat amb un pressupost de 110.000€. L’aportació econòmica de la Diputació s’ha fet a través de la línia d’ajuts “Ajut als ajuntaments per a Inversions en tanatoris i sales de vetlla”, corresponent a l’anualitat 2010.
En el seu parlament, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha dit que els equipaments i els serveis han estat i són claus per a la supervivència dels municipis. “Sota la responsabilitat i l’impuls municipal s’han creat i consolidat serveis bàsics i imprescindibles per als ciutadans”, ha dit Reñé que ha destacat que aconseguir un equipament d’aquestes característiques “no es fa per generació espontània; és la conseqüència d’haver treballat prèviament, d’haver dedicat moltes hores d’estudi i de planificació, moltes reunions, i moltes actituds per trobar el finançament necessari”.
Al llarg del seu parlament, el president de la Diputació de Lleida també ha posat de manifest que per aconseguir el benestar dels ciutadans és important la suma d’esforços entre les administracions que són més properes, com és el cas dels consells comarcals que, tal com ha dit, tenen la funció de mancomunar serveis, fer-los més eficients i donar la garantia que s’atorga el millor servei als ciutadans del pobles més petits, i se’ls ajuda a obrir equipaments com el de Vilagrassa.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat