El president de la Diputació de Lleida rep el nou president de PIMEC Lleida

PIMEC

PIMEC

Joan Talarn s’ha reunit amb Jesús Torrelles i una representació de l’entitat empresarial, al despatx de Presidència

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, s’ha reunit aquest dilluns amb el president de PIMEC Lleida, Jesús Torrelles, que va rellevar Xavier Caufapé al capdavant de l’entitat empresarial el passat 27 de setembre.

 

En aquesta trobada, Joan Talarn ha volgut mostrar el suport de la institució a les petites i mitjanes empreses de la demarcació de Lleida i ha refermat el compromís de treballar conjuntament per a la reactivació econòmica del teixit empresarial del conjunt del territori. Així, ha posat l’exemple del programa ‘Accelera el Creixement Lleida’, que aquest mateix mes ha obert el termini d’inscripcions de la segona edició 2022-2023, un programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement, amb el qual els participants de la primera edició confien aconseguir un increment de la seva facturació entre el 10 i el 30% en els propers dos anys.

 

Per la seva banda, Jesús Torrelles –que ha estat acompanyat de membres de la junta de l’entitat empresarial– ha destacat la importància de mantenir aquest tipus de col·laboracions entre les dues entitats  i que una mostra és precisament el programa Accelera el Creixement, una manera de donar suport a les pimes del nostre territori i dotar-les de les eines necessàries per poder competir i afrontar els reptes actuals.

 

‘Accelera el Creixement Lleida’ és un programa impulsat pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i PIMEC amb l’objectiu d’ajudar a créixer a 15 pimes lleidatanes, a través d’un acompanyament personalitzat. La intenció del programa és que es faci una reflexió estratègica de l’empresa per donar un impuls al seu creixement i reorientació davant de la situació actual i futura. En diferents etapes, l’empresa revisarà tots els àmbits de la seva estratègia empresarial, amb el suport i ajut d’una sèrie de persones expertes, per tal de definir un pla de creixement individualitzat que es posarà després en pràctica a través d’un pla d’acció, a més a més de participar en formacions col·lectives.

 

 

 

 

 

 

 

Actualment i fins dilluns 24 d’octubre està obert el període d’inscripcions a la segona edició del programa, que espera poder fer d’anàlisi i selecció de les candidatures d’entre empreses de totes les comarques lleidatanes.

 

 

Lleida, 17 d’octubre de 2022

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat