El president de la Diputació de Lleida manté contacte permanent amb les comarques afectades

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Reñé s’ha desplaçat a les zones afectades per les inundacions i està previst que arribi a Vielha a les 13.00 hores. Després anirà al Consell Comarcal del Pallars Sobirà

Els Serveis Tècnics de la corporació també desplaçaran maquinària de les comarques de la plana a les zones afectades per les inundacions

Hi ha tres carreteres de la Diputació de Lleida afectades per les inundacions

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, es manté en contacte amb les zones afectades per les inundacions a causa de les fortes pluges de les darreres hores. A més de parlar amb el síndic d’Aran, Carlos Barrera, el president de la Diputació també s’ha posat en contacte amb el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Llàtzer Síbis, per interessar-se per la situació i oferir la seva col•laboració.

Els representants de les comarques afectades han informat Reñé dels detalls i evolució de l’afectació, que ha obligat a evacuar població d’Arties, Tredós i Salardú, així com als punts més propers al riu al seu pas per Vielha. Al Pallars Sobirà s’ha avançat el retorn del transport escolar, mentre a Espot treballen construint dics per retenir l’aigua. També han obert les presses de Boren, Guingueta i Tavascan.

Les carreteres de la Diputació de Lleida que han resultat afectades per les intenses pluges caigudes a la Val d’Aran són les següents:

• LV-5055, de la N230 a Vilamòs
• LV-6001, de la N-230 a Es Bòrdes
• LV-5052, de la N230 a Vilac

Les carreteres N-230 i C-28 estan tallades.

A més de la maquinària habitual del servei de carreteres de les zones del Pallars i la Val d’Aran, la Diputació de Lleida també ha començat a concentrar la maquinària de les comarques de la plana per desplaçar-la a les zones afectades per les inundacions.

Vielha, 18 de juny de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat