El president de la Diputació de Lleida i el director general de la Policia analitzen l’evolució del Programa Operatiu Específic del Món Rural

ORIvisita_director_general_policia_01_editora_2_5199_0_1

ORIvisita_director_general_policia_02_editora_2_5199_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i el director general de la Policia, Manel Prat, s’han reunit aquest dimecres al Despatx del President per analitzar l’evolució del Programa Operatiu Específic del Món Rural (POE), que es va crear amb l’objectiu principal de reduir i prevenir els fets delictius que tenen més incidència en les zones rurals.

A la reunió també han assistit l’intendent cap dels Mossos d’Esquadra a la Regió policial de Ponent, Josep Lluís Rossell, i el director dels serveis territorials d’Interior a Lleida, Josep Ramon Solsona.

Durant la reunió, el president de la Diputació de Lleida i el director general de la Policia han fet balanç de l’evolució de l’activitat delictiva al món rural i de la resposta que han donat els Mossos d’Esquadra i altres institucions del territori.

Reñé ha manifestat la preocupació existent a les zones rurals de les comarques lleidatanes per l’increment dels robatoris.

Per la seva part, Prat s’ha compromès a mantenir l’alt nivell de coordinació i de comunicació fluida tant amb la Diputació de Lleida com amb les diferents institucions implicades per tal d’aplicar totes aquelles millores que puguin ser necessàries.

Durant la trobada, el president de la Diputació de Lleida i el director general de la Policia han constatat que l’actuació de les patrulles ciutadanes s’han centrat a la vigilància de les seves propietats agrícoles i ramaderes, i aquest fet no ha generat cap incident.

Lleida, 28 de març de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat