El president de la Diputació de Lleida exigeix solucions immediates a Foment per frenar l’alta accidentalitat a la N-240

Prou Morts a la N-240

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest diumenge a la concentració de protesta a la carretera N-240 per mostrar el seu condol a la família de la darrera víctima mortal en accident de trànsit al punt quilòmetric 83 d’aquesta via, i també per secundar la denúncia dels alcaldes de les Garrigues i de la plataforma ‘Prou morts a la N-240’ que reclamen insistentment i des de fa temps solucions immediates al ministeri de Foment per reduir l’accidentalitat en aquest traçat al seu pas per les Garrigues.

Reñé comparteix amb el territori la necessitat de desdoblar la carretera N-240 i que, mentre es duguin a terme els treballs, s’alliberi el peatge de l’autopista AP-2.

‘Exigim d’una vegada que es comencin (les obres) i que es facin ja, però mentrestant s’executin, aquest alliberament del peatge de l’autopista, fóra també la solució. Per tant, solucions hi han, fórmules hi han. El que no pot ser és que continuem amb aquesta impassibilitat per part de l’Estat. Sembla que no anès amb ells. Cada vegada que passa una cosa, bones paraules, però ja n’estem tips de les bones paraules i que una vegada per totes actuïn i facin possible aquest tram de carretera’, ha dit Reñé.

La Diputació de Lleida s’ha manifestat en reiterades ocasions al costat de la plataforma ‘Prou morts a la N-240’ i en l’exigència al Ministeri de Foment d’una solució definitiva en el traçat per minimitzar l’accidentalitat que es registra en aquesta carretera al seu pas per les comarques de Lleida.

Garrigues, 23 d’octubre de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat