El president de la Diputació de Lleida assisteix com a membre nat a la constitució del Consell de Governs Locals

ORIjoan_rene_-_constitucio_consell_de_governs_locals_editora_2_4940_0_1

ORImembres_nats_-_constitucio_consell_de_governs_locals_editora_2_4940_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest dijous en la sessió de constitució del Consell de Governs Locals, que s’ha celebrat al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

El Consell de Governs Locals és un nou òrgan de relació entre el món local i la Generalitat, format per 100 membres, set dels quals són membres nats i es corresponen amb els presidents de les diputacions, l’alcalde de Barcelona i els presidents de les principals entitats municipalistes.

Els 93 representants restants corresponen a alcaldes i alcaldesses dels partits polítics amb representació, els quals es reparteixen la representativitat en funció dels resultats que van obtenir en les passades municipals .

L’acta s’ha iniciat amb la benvinguda als assistents per part de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias. Posteriorment, la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, ha fet la lectura de la convocatòria de la sessió.

A continuació, s’ha constituït la mesa d’edat i s’ha fet l’elecció del president del Consell. L’alcalde de Sabadell i president de la Federació de Municipis, Manuel Bustos, ha estat escollit nou president del Consell de Governs Locals. Després de l’elecció del president, s’ha escollit el secretari i els quatre vicepresidents de l’òrgan.

Barcelona, 27 d’octubre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat