El president de la Diputació clou la Jornada sobre noves tecnologies “Les TIC com a motor de desenvolupament empresarial”

ORIcloenda_jornada_tic_03_editora_2_5435_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha estat l’encarregat de cloure la Jornada sobre noves tecnologies “Les TIC com a motor de desenvolupament empresarial”, organitzada per Segre i amb el patrocini de Telefònica, que ha tingut lloc a la sala de la Canonja de la Seu Vella.

En el seu parlament, Reñé ha destacat l’aposta per les noves tecnologies que s’està fent a les administracions, com ara la implantació de l’administració electrònica a la Diputació de Lleida, que es vol fer extensiva a tots els Ajuntaments de les comarques de Lleida a partir del 2013.

El president de la Diputació ha explicat que “el desplegament de les TIC és important per garantir el reequilibri del territori i la igualtat d’accés al desenvolupament i al progrés”. I ha afegit, que “el món local hi ha de veure una oportunitat per tal de flexibilitzar i millorar els processos”.

“La tecnologia també és una eina per mancomunar perquè ens ofereix sistemes per obtenir informació i, en conseqüència, per poder gestionar millor”, ha afegit Reñé.

A la jornada també hi han assistit els diputats provincials Marc Escarré i Antoni Navinés, i el vicepresident primer de la Diputació, Miquel Padilla.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat