El president de la Diputació assisteix al 26è Concurs de Gossos d’Atura del Pallars

ORIpresident_al_concurs_de_gossos_datura_01_editora_2_5475_0_1

ORIpresident_concurs_gossos_datura_foto_grup_editora_2_5475_0

ORIpresident_entrega_premi_concurs_gossos_datura_editora_2_5475_0

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit aquest diumenge a la 26a edició del Concurs Internacional de Gossos d’Atura del Pallars Sobirà, que s’ha celebrat als Prats de la Coma de Llavorsí.

Al Concurs, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida, hi han participat un total de 13 pastors procedents de Catalunya, el País Basc, el País Basc francès, el País Valencià i les Illes Balears.

Al finalitzar la competició, el president ha fet entrega del trofeu al segon classificat. Posteriorment, Reñé ha felicitat tots els participants i al municipi de Llavorsí “per la seva participació i implicació”. “La mostra que un territori és ric és la implicació de la seva gent, que fa rica la comunitat a la que pertany”, ha explicat.

El president ha mostrat el suport de la Diputació al Concurs, que “ha esdevingut una tradició”.

El Concurs de Gossos d’Atura del Pallars se celebra des del 1987 i és una reivindicació de l’ofici de pastor. A més, té l’objectiu de dinamitzar l’activitat turística de la zona i augmentar el nivell d’ensinistrament dels gossos d’atura catalans.

El president de la Diputació ha estat acompanyat pel vicepresident del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich i el cap de relacions amb el Món Local de la Diputació, Joan Eroles.

Llavorsí, 19 d’agost de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat