El Poal complementa el seu complex esportiu amb una pista de pàdel 

Padel1

Padel2

Padel3

Padel4

El president de la Diputació, Joan Talarn, elogia el nou equipament com “un d’aquells llocs del municipi que ajuden a fer poble” 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha inaugurat aquesta tarda la nova pista de pàdel del municipi del Poal, al Pla d’Urgell, un equipament “d’aquells que ajuden a fer poble”, segons ha destacat el president, que ha presidit la posada en marxa de la pista amb l’alcalde del municipi, Rafel Panadés, qui ha manifestat que “ara podem complementar un complex esportiu que ja compta amb camp de futbol de gespa, piscines, frontó i una pista esportiva”.

Joan Talarn ha recalcat que “la pràctica de l’esport és també excusa per refermar relacions socials i fer-ne de noves. L’esport són valors i un dels valors és el d’enfortir els lligams entre les persones, ajudant a enfortir el sentiment d’una comunitat cohesionada, i aquest orgull de pertinença local també fa arrelar projectes de vida a l’entorn rural”.

La pista de pàdel ha tingut un cost de 42.750,90 €, dels quals 32.847,30 € s’han sufragat amb una subvenció de la Diputació de Lleida, que també va col·laborar econòmicament en l’adequació i tancament de l’espai.

L’alcalde, Rafel Panadés, ha recordat que “en els cinc mandats que porto com a alcalde hem triat una inauguració per mandat, i aquesta pista de pàdel era una obra reivindicada pels joves esportistes del poble que ara hem pogut fer realitat”.

El president de la Diputació i l’alcalde del Poal han estat acompanyats pel regidor d’Esports de l’Ajuntament del Poal, Antoni Costa Monyart, membres de la corporació municipal, representants de l’empresa Construccions Farrerons i de les associacions locals del Poal.

L’acte inaugural ha finalitzat amb un partit de pàdel i un aperitiu popular.

El Poal, 30 de març de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat