El pisos socials de l’antic Seminari avancen gràcies a la implicació dels voluntaris

ORIbisbe_piris_i_blocs_seminari_3_editora_2_6452_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha visitat aquest dimecres les obres de rehabilitació en estatges socials de l’antic edifici del Seminari, propietat del Bisbat de Lleida. Reñé ha estat rebut a peu d’edifici per bisbe Joan Piris i diversos tècnics i persones vinculades a l’obra de remodelació.

Segons Reñé la visita respon al convit del bisbe, el qual ha agraït a la Diputació el suport, ja que “sense l’aportació econòmica de 150.000 euros aquest projecte social no hagués pogut tirar endavant”.

Per la seva banda, Joan Reñé, s’ha felicitat “per l’evolució de les obres i la qualitat dels treballs”. I també ha tingut un reconeixement especial” per al nombre d’entitats i voluntariat que s’ha implicat en aquest projecte”. En aquests moments, una vuitantena de persones de dins i de fora de Lleida realitzen tasques de col•laboració, especialment concentrades en els caps de setmana.

El president Reñé ha expressat al bisbe Piris que una de les prioritats de la institució que presideix és, a banda del món local, el servei a les persones i, en un moment de dificultats econòmiques i socials com els que s’està produint, “donar el màxim suport possible als segments més necessitats de la població. Ja sigui de forma directe o indirecta, com és el cas d’aquest projecte de rehabilitació de l’antic Seminari.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat