Els pilots Márquez tornen a la Diputació per compartir experiències amb familiars i seguidors

Alex_Marquez_002_SLI

Presentació llibre Àlex Márquez a la Diputació de Lleida

Alex_Marquez_005_SLI

Presentació llibre Àlex Márquez a la Diputació de Lleida

Alex_Marquez_006_SLI

Presentació llibre Àlex Márquez a la Diputació de Lleida

Alex_Marquez_011_SLI

Presentació llibre Àlex Márquez a la Diputació de Lleida

Alex_Marquez_010_SLI

Presentació llibre Àlex Márquez a la Diputació de Lleida

A través de la presentació del llibre “Àlex Márquez, un campió amb estrella” , amb la participació dels pares i avis dels germans pilots, i més de 130 seguidors, molts d’ells infants

La sala d’actes de la Diputació de Lleida ha acollit aquest dimecres la presentació del llibre oficial del pilot Àlex Márquez titulat “Àlex Márquez, un campió amb estrella” amb pròleg del seu germà Marc Màrquez, text d’Emilio Pérez de Rozas i fotografies de Mirco Lazzari.

L’obra apropa el lector a la història de l’Àlex Márquez, a la vida tant dins com fora dels circuits d’aquest jove campió. La publicació explica la seva trajectòria de primera mà, una història de talent i sacrifici, de valentia i perseverança.

A través d’aquesta obra es donen a conèixer aspectes de la seva vida personal i familiar, la relació amb el seu germà Marc, del seu caràcter i de la seva curta, però fructífera trajectòria.

L’acte ha comptat amb la participació del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; dels pilots Àlex i Marc Márquez; de l’autor del llibre, Emilio Pérez de Rozas, i del director de l’editorial Lunwerg, Javier Zaldúa.

Abans de l’acte de presentació, Reñé ha rebut els dos pilots i l’Emili Alzamora al seu despatx, on han fet un repàs de la temporada i l’Àlex ha obsequiat al president amb un casc signat per ell.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha ressaltat els valors que dia a dia demostren els dos pilots i que es basen en el treball, el sacrifici, l’esforç i la capacitat de superació. Reñé ha manifestat la seva satisfacció perquè dos lleidatans com l’Àlex i el Marc Márquez “ens representin i portin les comarques lleidatanes arreu del món”.

Reñé ha agraït l’Àlex el fet de compartir amb aquest llibre les seves vivències. “Un any carregat d’angoixes, dificultats i caigudes, com les que patim tots, però després de les quals ens aixequem per continuar endavant i mirar lluny”, ha dit el president de la Diputació de Lleida en la seva intervenció.

L’acte de presentació també ha comptat amb l’assistència dels pares i avis dels germans Márquez, així com d’alguns membres de l’equip de l’Àlex Márquez de l’any passat i nombrosos nens i nenes seguidors dels pilots, que han omplert la sala d’actes.

Davant dels seus seguidors, l’Àlex Màrquez ha explicat que el llibre explica les seves vivències del darrer any, amb les situacions més dures i els moments més alegres, com l’obtenció del títol de campió del món de Moto3. “La clau és treballar i lluitar pel teu somni perquè ningú no et donarà res sense sacrifici, no has de deixar de divertir-te, però treballant dur”, ha afirmat Àlex.

El Marc Márquez, que ha fet el pròleg del llibre, ha destacat que el seu germà Àlex s’ha guanyat el respecte i un merescut lloc al motociclisme gràcies al seu esforç i talent i ha deixat de ser “el germà d’en Marc Márquez” per convertir-se en el campió del món de Moto3.

Per la seva part, l’autor de l’obra, l’Emilio Pérez de Rozas, ha indicat que a l’hora d’escriure el llibre ha intentat que el lector comenci a llegir-lo i no pari fins al final, ja que és una història de fe, de creure en un mateix i lluitar per allò que un desitja.

Finalment, el director de l’editorial Lunwerg; Javier Zaldúa, ha explicat que el llibre de l’Àlex Márquez desperta un interès més enllà dels aficionats a les motos perquè transmet altres valors com la tenacitat, la superació i el treball en equip.

Els seus seguidors han tingut l’oportunitat de fer preguntes al campió de Moto 3. Un d’ells ha preguntat si s’imagina competint contra el seu germà a MotoGP i l’Àlex ha contestat que primer ha d’arribar a aquesta categoria i que si es produeix aquesta situació segur que els dos intentarien guanyar.

A la pregunta de a quina edat va començar a muntar en moto, l’Àlex ha dit que va començar als 4 o 5 anys perquè al principi no volia ser pilot, sinó mecànic i que el seu ídol quan era petit era Dani Pedrosa.

En el mateix torn de preguntes dels joves seguidors, Àlex ha reconegut que des que va guanyar el campionat el fet de ser més conegut l’ha canviat una mica la vida, però que a casa tot continua igual i forma part d’una família com una altra qualsevol.

Després de l’acte de presentació, l’Àlex Márquez s’ha fet fotos i ha signat pòsters i llibres a tots els assistents.

Lleida, 20 de maig de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat