El Patronat de Turisme de la Diputació i 18 empreses de Lleida han participat al Workshop Pirineus

ORI1-_workshop_pirineus_editora_2_4998_0_1

ORIworkshop_pirineus_2011-_editora_2_4998_1

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i els representants de 18 empreses i entitats del Pirineu de Lleida (Val d’Aran, Alta Ribagorça, Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Alt Urgell, Solsonès i La Cerdanya) han participat avui en la vuitena edició del Workshop Pirineus que ha tingut lloc a Ca l’Enric, de la Vall de Bianya, a la comarca de La Garrotxa. A la jornada comercial, organitzada per l’Agència Catalana de Turisme, han participat prop de 30 operadors turístics i una seixantena d’empreses i entitats catalanes amb oferta turística vinculada als Pirineus. La trobada ha comptat amb l’assistència del subdirector de l’Agencia Catalana de Turisme, Patrick Torrent, del vicepresident del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich i del director del Patronat, Jordi Blanch.

En aquesta sessió de treball, els empresaris catalans han pogut contactar amb operadors turístics procedents, principalment, de Benelux, Israel, Alemanya i Regne Unit, uns mercats que, des de les comarques pirinenques, es valoren com a potencialment importants. En el decurs de les entrevistes personalitzades els empresaris han pogut presentar i facilitar la comercialització dels seus productes als diferents agents turístics estrangers.

L’objectiu principal del Workshop Pirineus és motivar els operadors i agents de viatges perquè programin la zona pirinenca i que aquells que ja ho fan, n’ampliïn l’oferta.

Lleida, 24 de novembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat