El Patronat de Promoció Econòmica resol la convocatòria per a la Redacció de Plans de Dinamització Econòmica

Promocio-Economica

7 municipis de menys de 20.000 habitants de la demarcació provincial de Lleida podran planificar, mitjançant la redacció dels seus plans de dinamització econòmica, el seu desenvolupament econòmic local

 

El passat dia 13 d’agost, el Patronat de Promoció Econòmica va resoldre la convocatòria per a l’atorgament de subvencions per a la redacció de Plans de Dinamització Econòmica per part d’ajuntaments de la demarcació provincial de Lleida.

 

L’objectiu d’aquesta convocatòria és que, municipis de menys de 20.000 habitants puguin redactar els seus Plans de Dinamització Econòmica locals, per tal que es puguin dotar d’un model econòmic competitiu mitjançant l’establiment d’unes línies d’actuació i mesures concretes dins del seu àmbit territorial.

 

En aquesta convocatòria de subvenció, dotada amb 60.000 €, hi han participat 19 municipis de tota la província, dels que 7 han vist aprovada la seva proposta. Son: Balaguer, Espot, Gavet de la Conca, Les, Lladorre, Sort i la Seu d’Urgell.

 

La inversió prevista per aquests municipis és de 110.754,80 €, sent el volum total de subvenció concedida de 59.421,16 €

 

 

Lleida, 25 de juliol de 2020

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat