El Patronat de Promoció Econòmica promou un curs per cercar eines per afavorir el desenvolupament local en territoris rurals

Curs_Eines_02

Curs_Eines_01

Aquest dimecres s’ha celebrat la primera jornada, via telemàtica, amb la participació de 47 alumnes

 

Dins del calendari formatiu endegat pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, amb l’objectiu d’actualitzar i incrementar el coneixement dels tècnics de promoció econòmica del territori aquest dimecres s’ha celebrat en línia la primera sessió de les dues en què s’ha programat el curs “Eines per afavorir el desenvolupament local en territoris rurals”. Aquesta activitat vol contribuir a debatre entorn a estratègies de desenvolupament rural i de microdesenvolupament rural, així com oferir una aproximació a processos d’innovació en desenvolupament local.

 

Les professionals de l’entitat Raiels, encarregades d’aquesta formació, han donat a conèixer diferents casos inspiradors, com per exemple, el projecte Catalunya Rural Hub que vol promoure la deslocalització parcial o indefinida de professionals digitals que puguin treballar en remot a través de la tecnologia cap a entorns rurals i menys poblats de Catalunya, un exemple per incentivar l’arrelament del talent digital a les zones rurals de Catalunya.

 

Aquesta sessió de contingut més teòric l’han seguida un total de 47 alumnes. La propera, prevista per al dia 12 de maig, tindrà un caire més pràctic, amb diferents tallers de disseny d’estratègies.

 

Lleida, 28 d’abril de 2021

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat