El Patronat de Promoció Econòmica inicia les visites al territori amb una reunió al CEI de Sort

Promeco-Sort-2

Promeco-Sort-1

Representants del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació (Promeco), encapçalats pel diputat responsable, Carles Gibert, s’ha reunit aquest dimarts al Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de Sort, amb regidors i regidores i consellers i conselleres de Promoció Econòmica de municipis del Pallars Sobirà i del Pallars Jussà per tal de detectar les necessitats que, en matèria de promoció econòmica, hi ha al territori.

Aquesta ha estat la primera de sis reunions que mantindrà el Patronat fins el dia 11 de febrer i que es faran també als CEI de Balaguer, Bell-lloc, Val d’Aran, situat a Casau, i l’Alt Urgell, ubicat a la Seu d’Urgell.

La propera reunió està prevista pel dijous 30 de genera a les instal·lacions del CEEI Lleida, situades al complex de la Caparrella i en les que hi seran presents representants dels municipis de les Garrigues i el Segrià.

Gibert ha estat acompanyat del director del Patronat, Ramon Boixadera; l’assessora per la Innovació i la Promoció Econòmica, Teresa Botargues, i la tècnica, Marisa Otal.

Sort, 28 de gener de 2020

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat