El Patronat de Promoció Econòmica inicia la campanya ‘T’ho portem a casa’, per apropar els productes de proximitat i de temporada a la ciutadania

MOS DE TROS (VALLVERD)

CERVESES DE PONENT (SERÓ)

FORMATGES VILAVELLA (BASTURS)

A través del web www.alimentsdelterritori.cat i de l’app que inclou empreses del sector agroalimentari de les terres de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran

 

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida ha posat en marxa a la web/app ‘Aliments del territori i tu’ un nou apartat —que inclou pagesos i productors locals de les comarques de Lleida— sota el nom ‘T’ho portem a casa’, amb la intenció de facilitar l’arribada de productes de proximitat i de temporada a les persones que ho demanin, coincidint amb aquesta època de confinament degut a la pandèmia causada per la COVID-19.

 

‘T’ho portem a casa’ facilita que quaranta vuit productors de la xarxa ofereixin la possibilitat que els consumidors contactin amb ells perquè els enviïn les comandes directament als domicilis.

 

S’hi poden trobar des de carns, cereals, cervesa artesana, conserves, derivats làctics, embotits, formatges, fruita de llavor, fruita seca, herbes aromàtiques, llets, llegums, mel, melmelades, oli, olives, patés, plats cuinats, productes de fleca, productes ecològics, vinagre, vins, etc….

 

La xarxa —impulsada per la Diputació de Lleida— aplega empreses del sector agroalimentari de les terres de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran i està basada en la qualitat i varietat dels productes existents. El web/app permet que la ciutadania localitzi els productes i n’obtingui informació acurada, i que els productors tinguin una plataforma que els doni a conèixer i els posicioni en el mercat.

 

​​Per a més informació es pot consultar el web (https://alimentsdelterritori.cat) o descarregar l’aplicació corresponent.

 

 

Lleida, 17 d’abril de 2020

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat