El Patronat de Promoció Econòmica explica el nou concepte de “transformació econòmica” als tècnics dels CEI del territori

L’Epicentre de Tremp acull l’inici de les trobades a la plana de Lleida i el Pirineu

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert, acompanyat el director de l’ens, Ramon Boixadera, ha donat avui el tret de sortida a les trobades amb els tècnics dels Centres d’Empreses Innovadores (CEI) del territori amb la voluntat d’explicar el nou concepte de “transformació econòmica” que es vol implementar en l’actual mandat.

L’Epicentre de Tremp ha acollit la trobada amb una quinzena de tècnics de les comarques del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà, que és la primera d’una sèrie de ‘cimeres’ a la plana i el Pirineu de Lleida que portarà a generar dinàmiques de complicitat en favor de la transformació econòmica del territori, sota els criteris de proximitat i màxim respecte a l’entorn paisatgístic i social.

Les properes cites seran a les Borges Blanques, el Pont de Suert, Tàrrega, Solsona i Cervera. El passat mes de febrer es va realitzar una primera ronda d’aquestes trobades, en aquell moment destinades a càrrecs electes de les àrees de promoció econòmica dels consells i els ajuntaments.

Lleida, 3 de març de 2020

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat