El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida atorga els Premis LO. Millors projectes empresarials 2010

ORIpremis_lo_editora_2_5016_0_1

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida guardonarà Andreu Pi, president de l’empresa ICG Software, amb el premi Especial Prestigi dels Premis LO. Millors projectes empresarials 2010. El jurat ha volgut reconèixer la trajectòria de l’empresari lleidatà, que amb el grup ICG ha creat un model d’empresa multinacional en un entorn rural present en 59 països i que factura 10,3 milions d’euros anuals.

El lliurament es portarà a terme el dijous, 15 de desembre a la sala d’actes de la Diputació de Lleida i l’acte d’entrega comptarà amb la participació del director de la revista ‘Emprendedores’, Alejandro Vesga, que farà la lliçó magistral en la que explicarà quines són les 10 preguntes que s’han de respondre abans de posar-se a emprendre.

Els premis es completen amb les categories d’Innovació, Adequació al territori, Jove emprenedor i a la Responsabilitat social empresarial, que estan dotades amb 3.650 euros cadascuna i una escultura de l’Escola d’Arts i Oficis Ondara de Tàrrega. El premi corresponent a la categoria a la Innovació es lliurarà a l’empresa Biobé; el de la categoria d’Adequació al territori serà per Punt Ecoambiental SL, i el de la categoria Jove emprenedor s’entregarà a Clibb. La categoria que premia la Responsabilitat social empresarial ha quedat deserta en no presentar-se cap candidatura.

Lleida, 7 de desembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat