El Patronat de Promoció Econòmica crea sinergies amb el CEI de l’Alta Ribagorça

Els responsables de Promeco estan duent a terme diverses trobades a la plana de Lleida i el Pirineu per potenciar el treball en xarxa

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert, acompanyat el director de l’ens, Ramon Boixadera, ha prosseguit aquest dimarts les trobades de treball amb els tècnics dels Centres d’Empreses Innovadores (CEI) del territori, en aquest cas al Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça. Prèviament, l’equip directiu de Promeco ha visitat el CEI de l’Alta Ribagorça, al Pont de Suert.

Aquesta trobada ha comptat amb la participació de 10 tècnics de la Val d’Aran i l’Alta Ribagorça i és la tercera d’un seguit de trobades previstes a la plana i el Pirineu de Lleida amb l’objectiu de potenciar el treball en xarxa i compartir projectes i visions de promoció econòmica.

Recordem que les trobades anteriors van tenir lloc la setmana passada a l’Epicentre de Tremp i a les Borges Blanques. Les properes cites seran a Tàrrega, Solsona i Cervera.

Lleida, 10 de març de 2020

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat