El Patronat de Promoció Econòmica col·labora en la difusió de la Nit Europea de la Recerca a Lleida

Promocio-Economica

La Universitat de Lleida organitza aquest esdeveniment el proper divendres, 27 de novembre, a partir de les 17.00 hores

 

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida col·labora en la difusió per la demarcació de la Nit Europea de la Recerca que organitza la Universitat de Lleida (UdL) el proper divendres, 27 de novembre, a partir de les 17.00 hores.

 

Aquesta sessió s’organitza amb la col·laboració de les altres universitats catalanes dins del projecte anomenat EuNightCat20 (GA954506), sota el lema “Recerca pel canvi”. L’objectiu és mostrar com és d’important la recerca de les institucions catalanes per millorar el nostre dia a dia.

 

Amb l’objectiu d’apropar la recerca i els seus protagonistes a públic de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i divertida, s’han preparat una gran varietat d’activitats i xerrades en línia de diferents temàtiques de l’àmbit de la recerca, com ciències socials i humanitats, dret, filologia, enginyeria, energia, materials, sostenibilitat, agroalimentària, ciència animal i medicina, i per a totes les edats.

 

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se celebra cada any en més de 300 ciutats de 30 països d’Europa al mateix temps.

 

El centre de recerca INSPIRES és l’encarregat de coordinar l’organització de les activitats. Com a novetat, l’any passat es va organitzar un Europe’s Corner, amb la intenció que el públic assistent pugui conèixer els projectes europeus que fan els diferents grups de recerca de la UdL.

 

La situació actual no ha permès realitzar l’esdeveniment de forma presencial, cosa que facilita que es pugui seguir des de casa, des de qualsevol lloc de la demarcació.

 

Els participants, des de casa, podran sentir-se com un científic per un dia i conèixer tota la recerca que s’està duent a terme a Lleida.

 

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida anima la ciutadania de tota la demarcació de Lleida a seguir les activitats i xerrades de la Nit Europea de la Recerca a Lleida (https://researchersnight.udl.cat/).

 

Lleida, 25 de novembre de 2020

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat