El món del treball, protagonista de les IX Jornades Lleidatanes de Filosofia Moderna a l’IEI

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

La Sala Montsuar de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), acollirà entre els dies 7 i 8 de març les IX Jornades Lleidatanes de Filosofia Moderna, organitzades per la Secció de filosofia de l’IEI, la Universitat de Lleida (UdL), Òmnium Ponent-Lleida, la Societat Catalana de Filosofia, l’Institut Superior de Ciències Religioses de Lleida (IREL) i l’Institut d’Estudis Catalans (IEC -Secció de filosofia), i coordinades per Josep M. Forné, Josep M. Porta i Teresa Ureña.

Les jornades s’iniciaran el dia 7 de març amb una conferència inaugural, a càrrec de Victòria Camps, sobre ‘L’ètica del treball’, i presentada per Pere Lluís.

Posteriorment, es faran comunicacions a càrrec de Josep Monserrat, que parlarà sobre ‘Variacions sobre el concepte treball?; Anna Sáez, que ho farà sobre ‘Quant val una nòmina?’ i ‘Deixar una feina: alliberament o suïcidi?’; i Josep Maria Porta, que parlarà sobre ‘El treball i els seus límits’, moderats per Josep Maria Forné.

El dia 8 de març es faran comunicacions a càrrec de Ramon Camats, ‘Humor i Treball’; Ramon Usall, ‘Quan el treball dignifica o ens fa perdre la dignitat’; i Francesc Núñez, ‘Treball i consum. Treballar per viure i viure per consumir’, tots ells moderats per Josep Olesti.

Les jornades finalitzaran amb la conferència de cloenda a càrrec d’Albert Vidal i Vanessa Prades, que parlaran sobre ‘El treball i l’hort’, presentats per Jordi Sales.

Les jornades es presenten amb l’objectiu de reflexionar al voltant del món del treball, especialment en aquests temps de dificultats i de grans canvis en l’àmbit laboral.

Lleida, 4 de març de 2014

Per a més informació: 
Telèfons de contacte: 973.70.41.25
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol
premsa@diputaciolleida.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat