El IV Castell Serà de Nit omplirà l’agost de música i teatre a la fresca

Foto Castell Serà-1_SLI

La Diputació de Lleida ha acollit

 

El cicle, organitzat per l’Ajuntament de Castellserà i que té el suport de la Diputació, oferirà tres concerts i dos obres teatrals en diferents escenaris

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la presentació de la 4a edició del cicle Castell Serà de Nit 2016, un cicle d’actuacions musicals i teatrals que es prolongarà durant tot el mes d’agost a Castellserà i que ha estat programat des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

L’acte ha comptat amb la presència del diputat Eloi Bergós; de l’alcalde de Castellserà, Marcel Pujol, i del regidor de Cultura, David Pradas.

Els actes culturals tindran lloc els dies 4, 6, 11, 18 i 25 d’agost, amb actuacions a la fresca, totes elles de petit format, programades a La Panera i també a diferents places del municipi, i sempre amb l’objectiu comú de promocionar la cultura i els grups de la demarcació de Lleida.

El diputat Eloi Bergós ha explicat que “des de la Diputació i l’IEI donem suport als municipis que fan una aposta per la cultura, com és en aquest cas Castellserà. Que sigui ja una quarta edició d’aquest cicle demostra que és un projecte plenament consolidat al nostre territori, que ens permet gaudir de música i teatre de qualitat i de casa nostra”.

En aquesta quarta edició de Castell Serà de Nit, les actuacions que es podran veure seran, el dijous 4 a la Panera, el Concert Escenificat d’Àries i Romances, a càrrec de Dolors Escué (veu) i Bernat Bonjorn (piano); el dissabte 6, també a la Panera, el Concert de Cloenda del XVI Curs de Cant; el dijous 11 al Racó d’Antany, un concert de piano a quatre mans amb Jordi Pellicer i Alberto del Viso; el dijous 18, a la plaça d’Antoni Gaudí, l’obra de teatre “La capsa de cafè”, a càrrec de Cametes Teatre; i el dijous 25, al Racó d’Antany, es tancarà el cicle amb l’obra de teatre “Bufanaga”, amb la companyia Núria Pellisa.

Per la seva banda, Marcel Pujol ha agraït el suport de la Diputació i ha refermat “l’aposta per la cultura que es fa a Castellserà com es demostra amb aquest cicle”.

La principal novetat, segons ha assenyalat Pujol, “és que aquest any hi ha més teatre de proximitat del que esperem que en gaudeixi tothom”.

Lleida, 2 d’agost de 2016

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat