El Fòrum Secore presenta els seus objectius i línies de treball a la Diputació

Forum_Secore

El president Joan Talarn, acompanyat del vicepresident primer Jordi Latorre i del vicepresident de Promoció Econòmica Carles Gibert, els ha rebut al Palau de la Diputació posant en valor els esforços de l’economia lleidatana en la seva recuperació, que certifica l’Anuari Comarcal

 

El president de la Diputació, Joan Talarn, acompanyat del vicepresident primer, Jordi Latorre i el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Carles Gibert, ha rebut aquest dijous representants del Fòrum Secore, format per les principals entitats i organitzacions econòmiques i socials de les Terres de Lleida.

 

Concretament, a la reunió han participat el president de la Cambra de Comerç de Lleida, Jaume Saltó; la secretària general de CCOO de Lleida, Cristina Rodríguez; el president de la COELL,  Josep Maria Gardeñes; el president de la FECOM, Rafael Oncins; el president de PIMEC, Jesús Torrelles; el secretari general d’Hostaleria de Lleida, Ramon Solsona, i el secretari de Política Social i Ocupació de la UGT de les Terres de Lleida, i secretari tècnic del Fòrum Secore, Ramon Víctor Moreno.

 

Durant la trobada els representants del Fòrum han explicat la filosofia de l’entitat, que es fixa en identificar les necessitats per al desenvolupament econòmic i social del territori, i impulsar mesures que ajudin en la lluita contra el canvi climàtic i la sostenibilitat en la vida de les persones. Al mateix temps, han posat sobre la taula les línies de treball que es basen en la reactivació econòmica, la mobilitat i sostenibilitat, les polítiques socials, les infraestructures, la formació i l’ocupació.

 

El Fòrum està format per la Cambra de Comerç de Lleida, CCOO, COELL, FECOM, PIMEC, UGT-Terres de Lleida, ASAJA, AsotransLleida, FEMEL, Hostaleria de Lleida, JARC i el Consell Social de la UdL.

 

Talarn, Latorre i Gibert han traslladat als membres del fòrum que la Diputació de Lleida és proactiva en el procés de transformació econòmica de les terres de Lleida, Pirineu i Aran, i s’han mostrat satisfets amb els resultats coneguts avui de l’Anuari Comarcal BBVA, que posa de manifest que les comarques lleidatanes estan recuperant els nivells de creixement econòmic previs a la pandèmia. Joan Talarn ha remarcat que “el treball conjunt de les administracions, acadèmia, empresa i entitats socials confirma que Lleida és una terra d’oportunitats gràcies al fet de compartir una mateixa visió de futur”.

 

 

Lleida, 17 de novembre de 2022

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat