El foment del futbol femení de la Federació Catalana arriba a Torrefarrera l’1 de maig

ORIfutbol_femeni_torrefarrera-1w_editora_2_6321_0_1

ORIfutbol_femeni_torrefarrera-2w_editora_2_6321_0

 Promocionar el futbol femení i convertir-se en un punt de trobada entre les jugadores que habitualment practiquen aquest esport són dos dels grans objectius de la segona edició de la Jornada de Futbol Femení 2014.

L’activitat, promoguda per la Federació Catalana de Futbol i que se celebrarà a Torrefarrera el dijous 1 de maig, ha estat presentada aquest matí a la Diputació de Lleida. A l’acte hi han intervingut el cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació, Antoni Fo; el delegat a Lleida de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Jordi Terés; l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, i el representant territorial de l’Esport a Lleida, Josep Ramon Solsona.

La jornada està dirigida a noies d’entre 6 i 16 anys i s’organitzarà en catorze localitats simultàniament arreu de Catalunya, essent Torrefarrera la seu lleidatana.

Antoni Fo ha destacat la “qualitat i magnífiques instal·lacions del Complex Esportiu del Segrià” apuntant que, “a més a més de fer esport també hem de potenciar el nostre territori”.

L’alcalde Jordi Latorre ha agraït el recolzament que sempre es rep per part de la Diputació en l’organització d’aquests esdeveniments i ha remarcat que “la potenciació del futbol femení i aquests tipus de trobades van molt en la línia de poble que estem construint”.

Per la seva banda, el delegat de la FCF a Lleida, Jordi Terés, ha recordat que “fa dos anys van dur a terme un programa pilot a Balaguer que ens va fer apostar per una continuïtat en la promoció del futbol femení. Ja l’any passat a Mollerussa van superar el centenar de participants i en aquesta segona edició esperem millorar i celebrar-la amb èxit”.

Entre les 9.30 i les 12.30 hores, totes les participants gaudiran d’una sessió amb diferents estacions de joc on es treballaran la tècnica individual, el xut a porteria, el llançament de faltes i penals, i el control de la pilota. Posteriorment, s’organitzaran diferents partits amistosos entre les participants i les jugadores que integren els diferents equips Territorials de la FCF, sots-12, sots-14 i sots-16. L’acte de cloenda està previst per a les 14.30 hores.

Totes les participants rebran un obsequi i les inscripcions es podran formalitzar fins al dia 30 d’abril mitjançant la web de la Federació Catalana de Futbol.

Lleida, 25 d’abril de 2014

Per a més informació: 
Telèfons de contacte: 973.70.41.25
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol
premsa@diputaciolleida.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat