El Festival de Blues d’Albatàrrec arriba a la tercera edició amb l’objectiu de consolidar-se com a referent musical

Festival_Albatarrec_001_SLI

Presentació a la Diputació de Lleida del Festival de Blues d’Albatàrrec

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la tercera edició del Festival de Blues d’Albatàrrec, que se celebrarà entre els dies 18 i 20 de setembre.

La vicepresidenta segona de la corporació lleidatana, Rosa Pujol, ha presentat aquest esdeveniment cultural juntament amb l’alcalde d’Albatàrrec, Victor Falguera, i la presidenta de la Comunitat del Blues de Lleida, Rosa Jové.

Pujol ha remarcat que aquest festival està totalment consolidat i que és un reconeixement al treball, iniciativa i esforç d’un grup de persones que volen convertir Albatàrrec en el referent del blues a les comarques lleidatanes.

Amb aquest festival, els organitzadors pretenen que tothom pugui gaudir del blues, ja que es preveuen concerts molt variats.

L’alcalde d’Albatàrrec ha explicat que “un cop tenim l’estructura del festival consolidada, comencem a treballar l’organització d’altres esdeveniments vinculats al festival i que ajuden a transmetre aquesta cultura”. Falguera ha agraït el suport de la Diputació de Lleida com a entitat col•laboradora del festival.

Per la seva part, la presidenta de la Comunitat del Blues de Lleida, Rosa Jové, ha fet un especial esment al concert en homenatge al centenari Willie Dixon que farà el grup Dixon Dixit, creat per l’ocasió. Aquest concert tindrà lloc divendres a la nit i hi estan cridades a participar les escoles de música i de ball lleidatanes.

Lleida, 14 de setembre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat