El diputat Òscar Martínez destaca la singularitat de la Fira Cuida’t de Bellpuig, que promou la vida saludable a través dels productes i els serveis de proximitat

Fira Cuida't_1

Fira Cuida't_2

Fira Cuida't_3

Fira Cuida't_4

Ho ha dit durant la inauguració de la quarta edició del certamen, que se celebra aquest cap de setmana amb una vintena d’expositors

El diputat Òscar Martínez ha participat aquest dissabte en l’acte inaugural de la Fira Cuida’t-Fira de l’Esport i la Vida Saludable, que se celebra al llarg de tot el cap de setmana al Pavelló Poliesportiu de Bellpuig.

A més de Martínez, a l’acte hi han intervingut l’alcalde Jordi Estiarte, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Bellpuig, Jordi Santiveri, i el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, José Luis Marín, i s’ha comptat amb una exhibició de hip-hop del Club Ippon, a més d’efectuar un recorregut per la fira.

En la seva intervenció, Òscar Martínez ha felicitat els organitzadors per una fira que ha qualificat de “singular”, perquè té el valor afegit de promoure la vida saludable i d’interpel·lar a les persones proposant-los solucions o alternatives per tal de fer un canvi d’hàbits a millor, i d’aconseguir-ho a través dels productes de proximitat i dels serveis que el municipi pot oferir en aquest àmbit.

Una línia, aquesta, de promocionar el comerç local i els productores de casa, i de fomentar l’activitat física, la nutrició sana i els hàbits saludables, que la Diputació de Lleida comparteix plenament, de manera que es tracta d’una fira per a tots els públics, on gaudir, participar i, sobretot, “aprendre com cuidar-nos millor”.

La Fira Cuida’t arriba enguany a la seva quarta edició, com sempre amb l’objectiu de promocionar els hàbits saludables en base a tres eixos, com són l’activitat física, l’alimentació i el benestar emocional. És per això que, durant els dos dies en què se celebra, la fira ofereix tallers de cuina, xerrades, activitats de salut, activitats esportives infantils i parades de productes saludables i de proximitat. El certamen compta amb 22 expositors i espera la visita d’entre 1.500 i 2.000 persones.

Aquest vespre, per exemple, entre les activitats previstes cal destacar que s’ha posat en marxa l’anomenat ‘Passaport Activa’t Reptes Esportius’, amb la col·laboració de les entitats esportives del municipi. També s’ha presentat el llibre ‘Sopes. Brous, escudelles i sopes fredes, de la cuinera i escriptora Ada Parellada, mentre que Javi Hernández, membre fundador de La Vilanoveta (comunitat energètica de Lleida), ha ofert una xarrada sobre ‘Energia Local’.

 

Bellpuig, 4 de novembre de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat