El Conselh Generau d’Aran delega a la Diputació de Lleida la gestió de la recaptació de la taxa de recollida i tractament de residus

ORIjoan_rene_i_carlos_barrera_editora_2_5625_0_1

La Diputació de Lleida i el Conselh Generau d’Aran signaran el proper dimecres, 28 de novembre, un conveni mitjançant el qual la corporació gestionarà, a través de l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals (OAGRTL), la recaptació en via voluntària de la taxa de la recollida i tractament de residus sòlids urbans.

Fins ara, aquesta gestió la feia també per delegació el Conselh Generau d’Aran i a partir de l’1 de gener de 2013 serà la Diputació de Lleida qui assumirà els tràmits de recaptació de la taxa dels nou municipis de la Val d’Aran.

Aquesta nova delegació de gestió de tributs, que va ser aprovada pel ple de la corporació, demostra una vegada més la confiança que els ens locals i comarcals dipositen en l’OAGRTL. El nombre de noves delegacions de tributs s’han duplicat respecte l’any passat, arribant al mig centenar.

La signatura del conveni està prevista per al dia 28 de novembre en una visita que el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, farà a la Val d’Aran. En el transcurs de la mateixa, Reñé visitarà actuacions fetes recentment a la Val d’Aran, com la que s’ha portat a terme a Vielha gràcies a la col·laboració entre la Diputació de Lleida i l’Obra Social de la Caixa en la que s’han realitzar accions de neteja i de conservació d’espais naturals.

Lleida, 21 de novembre de 2012

(Imatge d’arxiu de la visita que va fer el president de la Diputació de Lleida al Conselh Generau de la Val d’Aran al desembre de 2011)

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat