El Circuit de Motocròs de Catalunya i el Moto Club Segre reforcen la seva col•laboració en benefici del motocròs

ORIsignatura_conveni_circuit_motocros_de_catalunya_003_editora_2_5886_0_1

ORIsignatura_conveni_circuit_motocros_de_catalunya_002_editora_2_5886_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat en la signatura d’un conveni mitjançant el qual el Circuit de Motocròs de Catalunya cedeix durant dos anys l’ocupació de les seves instal·lacions pels entrenaments i proves esportives del Moto Club Segre

El Circuit de Motocròs de Catalunya cedirà l’ocupació temporal de les seves instal·lacions al Moto Club Segre pels entrenaments i l’organització de les proves esportives de motocròs del propi club.

Aquesta autorització temporal d’ocupació s’ha fet efectiva aquest dijous després de la signatura d’un conveni entre els representants del circuit, que són el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; el secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau; l’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch, i el representat territorial d’Esport, Joaquim Perisé, amb el president del Moto Club Segre, Lluís Cadpevila.

D’aquesta forma, es reforça la col·laboració d’aquestes dues entitats que des la creació del circuit de motocròs han treballat plegades en la seva gestió i en la realització de proves esportives.

Després de la signatura del conveni, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha destacat l’excel·lent col·laboració que existeix entre totes les institucions i ha agraït l’esforç i la bona voluntat de totes elles per tal de “fer possible que Bellpuig sigui un referent en el món del motor amb el Circuit de Motocròs de Catalunya”.

Reñé ha afegit en la seva intervenció que la situació econòmica que vivim actualment és complicada, per aquest motiu la implicació de les entitats i la societat civil és molt important per tirar endavant projectes com aquest.

El president de la Diputació de Lleida ha finalitzat la seva intervenció amb un record a Josep Armengol, un dels iniciadors d’aquest equipament i que va perdre la vida el mes passat.

El secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau, ha afirmat que els signants del conveni estan convençuts que el Circuit de Catalunya “és un actiu molt important per les comarques lleidatanes” i ha afegit que “el conveni crearà les bases per impulsar aquesta infraestructura amb noves proves de motocròs”. En declaracions als mitjans de comunicació, Tibau ha dit que no descarta recuperar el Campionat d’Espanya a curt termini.

Per la seva part, l’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch, ha explicat que han estat dos anys de molt treball per poder arribar a aquest punt i ha destacat la bona voluntat de totes les parts perquè aquest projecte sigui avui una realitat

Finalment, el president del Moto Club Segre, Lluís Cadpevila, ha indicat que aquest conveni serveix per donar una nova empenta al circuit i alhora recuperar proves de motocròs.

El conveni estableix que el Circuit de Motocròs de Catalunya autoritza al Moto Club Segre l’ocupació de les seves instal·lacions durant dos anys per l’organització de proves esportives que es compaginaran amb la resta de proves que pugui organitzar el propi circuit de forma directa o indirecta.

Bellpuig, 16 de maig de 2013
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat