El circuit de Motocròs de Bellpuig recupera les grans competicions amb el Campionat d’Espanya de Motocròs

Presentació del Campionat d’Espanya de Motocròs

Presentació del Campionat d’Espanya de Motocròs

La Diputació de Lleida, juntament amb la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Bellpuig gestionen aquest equipament, on el Moto Club Segre s’encarrega de l’organització de les proves esportives

El Circuit de Motocròs de Catalunya a Bellpuig acollirà els propers dies 11 i 12 d’octubre el Campionat d’Espanya de Motocròs en les categories de MX1, MX2, MX85 i MX65, la qual cosa suposa la recuperació dels campionats de primer nivell.

La presentació s’ha fet aquest dimecres a la Diputació de Lleida i ha comptat amb la participació del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; del secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau; de l’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch; del vicepresident de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé; del president del Moto Club Segre, Lluís Cadpevila, i del pilot José Luís Martínez.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha celebrat que el circuit aculli un campionat d’aquest nivell i recuperi el seu prestigi després d’un esforç i d’un treball conjunt de reconducció.

Aquesta competició, que organitza el Moto Club Segre, té previst reunir durant tot el cap de setmana entre 110 i 120 pilots de les categories de MX1, MX2, MX85 i MX65.

El secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau, ha afirmat que el Circuit de Motocròs de Catalunya a Bellpuig “és un gran actiu per a les comarques de Lleida” i ha assegurat que seguiran treballant per donar continuïtat i més dinamisme a aquesta instal·lació.

L’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch, també ha manifestat la seva  satisfacció per recuperar les grans competicions. “Aquesta és la primera pedra per renéixer el circuit i que recuperi el prestigi que va tenir”, ha dit.

Per la seva part, el vicepresident de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé, ha recordat que ara fa un any i mig les institucions van signar un acord per gestionar aquest circuit i ara s’ha donat un pas endavant amb el Campionat d’Espanya de Motocròs.

Durant el campionat també es farà un homenatge a Josep Armengol, membre del Moto Club Segre i un dels impulsors d’aquest circuit. L’homenatge es farà diumenge abans de la gran final, segons ha explicat el president del Moto Club Segre, Lluís Cadpevila.

Entre els pilots que participaran en la cursa de la categoria MX1 destaca l’andalús José Antonio Butrón, que ha dominat en totes les proves disputades aquesta temporada i és clar candidat a renovar el títol de campió. En la categoria MX2 destaquen Ander Valentin, Iker Larrañaga i Nil Arcarons, entre d’altres.

Les categories de promoció de MX85 i MX65 compten amb una destacada presència de pilots del Moto Club Segre amb clar protagonisme d’Àlex Santin, líder de MX85, Marc Tarragona, Marc Pàmias i Raül Sanchez.

Lleida, 1 d’octubre de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat