El cicle ‘Va de Networking’ arriba al Pla d’Urgell i les Garrigues

Va_de_networking_01

Va_de_networking_03

Va_de_networking_02

El CEI Les Borges Blanques ha acollit la jornada bicomarcal que inclou aquest cicle, en què han participat una vintena d’emprenedors i empresaris amb l’objectiu d’establir sinergies entre nous projectes creats i empreses ja consolidades al territori

 

El vicepresident en funcions del Patronat de Promoció Econòmica, Carles Gibert, acompanyat del president en funcions del Consell Comarcal de les Garrigues, Jaume Setó; de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de les Borges Blanques, Salvador Noguera, han presentat la sessió del cicle ‘Va de Networking’ del Pla d’Urgell i les Garrigues.

 

El cicle, impulsat per GLOBALLEIDA, Àrea d’Emprenedoria i Empresa del Patronat de Promoció Econòmica a través dels Punts d’Atenció GlobaLleida, amb la col·laboració dels ens locals de les comarques implicades i de les principals patronals de cada comarca, s’ha traslladat aquest dimecres al Pla d’Urgell i les Garrigues, una sessió en la qual han participat una vintena d’emprenedors i empresaris vinculats a aquestes comarques amb l’objectiu de crear un espai de trobada per afavorir les relacions interpersonals i generar xarxa entre els participants.

 

Les jornades tenen com a objectiu que els empresaris puguin oferir serveis, establir lligams, ampliar els contactes, conèixer què es fa al territori i noves oportunitats de negoci, o generar noves idees entre tots i totes. En definitiva, una oportunitat per establir sinergies entre nous projectes creats i empreses ja consolidades al territori.

 

Aquesta jornada bicomarcal, igual que les que s’han celebrat anteriorment, també ha estat impartida per Òscar Becerril i Maria del Olmo, de l’empresa Tàctica 360. A la jornada s’han treballat àmbits com: trencar resistències personals; sentir-se part de la comunitat emprenedora; compartir experiències amb altres persones que es troben en la mateixa situació; ampliar la xarxa de contactes professionals i generar noves oportunitats de negoci.

 

Després de la bona acollida de l’edició 2022, en què van participar més de 150 empreses de la demarcació de Lleida, s’ha donat continuïtat a aquest cicle que va donar el tret de sortida el passat 1 de juny al PAG Noguera i PAG Segrià Nord, amb la participació de 21 empreses d’aquestes comarques.

 

 

 

Informació de les properes sessions del ‘Va de Networking’ al territori:

 

Empreses del Segrià Sud i municipi de Lleida

Entitats promotores: PAG Segrià Sud i PAG Municipi de Lleida

Data: 14 de setembre

Lloc: PAG Segrià Sud

 

Empreses de l’Alt Urgell i Cerdanya lleidatana

Entitats promotores: Consell Comarcal de la Cerdanya i PAG Alt Urgell

Data: 20 de setembre a les 11 hores

Lloc: PAG Alt Urgell

 

Empreses de la Segarra, el Solsonès i l’Urgell

Entitats promotores: PAG Solsonès, PAG Cervera i PAG Tàrrega

Data: 21 de setembre a les 10 hores

Lloc: PAG Urgell

 

Empreses del Pallars Sobirà i Pallars Jussà

Entitats promotores: PAG Pallars Jussà, PAG Pallars Sobirà.

Data: 25 d’octubre de 16.30 a 18.30 hores

Lloc: PAG Pallars Sobirà

 

Empreses de l’Aran i l’Alta Ribagorça

Entitats promotores: PAG Alta Ribagorça i PAG Val d’Aran

Data: A determinar

Lloc: PAG Alta Ribagorça

 

 

Les Borges Blanques, 28 de juny de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat