El Centre Jove de Salut Sexual de Lleida aixeca avui la persiana

Centre Jove 4

Centre Jove 5

Centre Jove2

Centre Jove3

La vicepresidenta Sandra Castro ha assistit a la inauguració d’aquest nou equipament, que pretén assistir i donar una cobertura global i integral a les necessitats afectives i sexuals del jovent

Sandra Castro, vicepresidenta de la Diputació de Lleida, ha assistit aquest matí a la inauguració del nou Centre Jove de Salut Sexual de Lleida. Un espai que vol donar resposta a les inquietuds del jovent i que promourà l’educació i la informació en l’àmbit de les sexualitats. L’aposta és oferir una cobertura global i integral a les necessitats afectives i sexuals del jovent en un entorn acollidor i que faciliti el diàleg i la confiança.

En la seva intervenció, la vicepresidenta Castro ha ratificat l’aposta de la Diputació de Lleida amb el centre, ja que va fer-hi una aportació econòmica de 180.000 euros perquè esdevingués una realitat. “Aquest centre és un dels grans projectes que Lleida i el territori necessiten, del qual gaudiran els joves de les nostres comarques i on trobaran l’acompanyament i el suport en tot el referent a sexualitat, en un espai útil i proper on es parlarà el seu mateix llenguatge”.

La vicepresidenta ha agraït les col·laboracions de les diferents administracions i entitats, com la de l’Associació Antisida de Lleida, l’Institut Català de la Salut i la del Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats (CJAS) per a fer realitat aquest projecte. “Gràcies a l’Associació Antisida de Lleida, a CJAS i a totes aquelles persones i entitats que d’una manera o altra heu col·laborat per a què aquest centre esdevingui una realitat, el vostre esforç serà de gran ajuda per tots els joves de la nostra demarcació”

A l’acte de inauguració del Centre Jove de Salut Sexual de Lleida també han assistit la regidora de Persones Grans, Salut i Consum de la Paeria de Lleida, Anna Miranda; la infermera de Salut Pública responsable del centre, Aranzazu Nieto; el president de l’Associació Antisida de Lleida, Joan Fibla, regidors de la Paeria de Lleida, sanitaris i membres de diferents àrees del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Lleida, 16 de novembre de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat