El CEEILleida segueix creixent

ORIjoan_rene_lliura_les_claus_a_noves_empreses_ceeilleida_003_editora_2_5974_0_1

Quatre noves empreses lleidatanes s’han ubicat a les instal·lacions del CEEILleida, al complex de la Caparrella, per dur-hi a terme la seva activitat empresarial.

Es tracta de les empreses NearCrumbs, l’agència de comunicació Ítaca, Hiii4 i Aratechlabs, totes elles relacionades amb el món de la informàtica i les noves tecnologies.

Aquest dimarts, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha visitat les instal·lacions i ha fet entrega de les claus a les quatre noves empreses. Un acte previst per la setmana passada que es va haver d’anul·lar per la visita a la Val d’Aran i el Pallars Sobirà, a causa dels danys causats pels desbordaments dels rius.

Durant la visita, Reñé també ha vist el desenvolupament de les obres d’ampliació de les instal·lacions de l’edifici 2, que suposen més de 200 metres quadrats distribuïts en 3 nous locals, sala de reunions i sala de networking per tal de satisfer les demandes dels nous emprenedors.

L’objectiu del CEEILleida és identificar les idees innovadores i dotar-les de mitjans materials i humans per transformar-les en empreses consolidades. Per això, el Centre Europeu d’Empreses i Innovació acull en les seves instal·lacions iniciatives emprenedores amb perspectives de viabilitat econòmica que puguin repercutir favorablement en la diversificació de l’economia de Lleida i en la creació d’ocupació.

Lleida, 25 de juny de 2013

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat