El CEEILleida inicia un cicle de seminaris de Creació d’Empreses Innovadores orientat a futurs emprenedors

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Per tal de afavorir la competitivitat i la diversificació de l’economia a les comarques lleidatanes, aquests seminaris es difondran a través de tota la xarxa de vivers del CEEI de la demarcació de Lleida

El Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEILleida), entitat integrada al consorci de GlobaLleida i amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, ha posat en marxa un cicle de seminaris de Creació d’Empreses Innovadores adreçat a emprenedors i futurs emprenedors de les comarques lleidatanes.

L’objectiu d’aquest cicle de seminaris és afavorir la competitivitat i la diversificació de l’economia a les comarques de Lleida. Per aquest motiu, es realitzaran diferents sessions a través de tota la xarxa de vivers del CEEI de la demarcació de Lleida.

El pròxim dijous 14 de juny, el vicepresident del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich, i el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Llàtzer Sibís, presentaran el primer dels seminaris especialitzats en la creació d’empreses al CEEI de Sort.

A més de Sort, acolliran aquest cicle de sis seminaris els municipis de Cervera, Balaguer, Tàrrega, les Borges Blanques, Bell-lloc, Vielha, la Seu d’Urgell, Solsona i Lleida.

El cicle de seminaris està format per les següents sessions:

  •  “De la idea al projecte”, a càrrec del professor de la UdL José Alonso
  •  “Innovació i estratègia empresarial”, a càrrec de Josep Maria Barrufet (CEEILleida) i Joan Buchaca (Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida) 
  •  “Màrqueting empresarial”, a càrrec d’Eduard Cristóbal (UdL)
  •  “Management i lideratge” a càrrec de Sara Sampedro (Consorci de Promoció Econòmica) i el Gustau Dos Santos (Institut Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Lleida)
  •  “Les TIC aplicades al món de l’empresa”, a càrrec d’Àlex Surroca (empresa USE-IT)
  •  “Elaboració del pla financer. Finançament empresarial”, a càrrec d’Imma Camino (GlobaLleida) i Salvador Pifarré (CEEILleida)

Lleida, 13 de juny de 2012

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat