El CEEILleida incorpora enguany 10 noves empreses en el teixit econòmic lleidatà

Reunió_Consell_CEEI_01

Reunió_Consell_CEEI_02

Cap empresa del viver ha hagut de tancar la seva activitat a causa de la pandèmia de la Covid-19, essent l’índex d’ocupació del viver és del 70% que allotja 35 empreses, que generen 126 llocs de treball

 

El consell directiu aprova per unanimitat el pressupost del CEEILleida de l’any 2021, que és de 945.225,85 euros

 

El CEEILleida ha incorporat enguany 10 noves empreses en el teixit d’empresarial lleidatà, després d’haver passat totes elles pel procés de naixement i creixement en el viver, ubicat en el Complex de la Caparrella.

 

Les empreses que han passat pel CEEILleida i que continuen la seva activitat fora del viver són INTECH3D, Invelon Technologies, 3D Telemetria Làser, Stratos Marketing, Banzaai, Iolanda Chirinus i Aracom. Randombox i Aerofor operen fora del viver però continuen vinculades al CEEILleida a través del servei de CEEICloud (servei que permet ubicar la seu social d’una empresa en el CEEILleida, i alhora gaudir de serveis, com el de l’ús de les sales de reunions), mentre que Masqueit ha passat del CEEICloud a disposar d’un mòdul en el viver.

 

Tots aquests aspectes es van donar a conèixer en la reunió del consell directiu del CEEILleida, celebrat aquest dijous, en el que hi van participar el president de la Diputació de Lleida i president de la Fundació del CEEILleida, Joan Talarn; el diputat de Promoció Econòmica i president del Consell Directiu del CEEILleida, Carles Gibert; els diputats Jordi Verdú, Rosa Maria Perelló i Agustí Jiménez, i el director del Patronat de Promoció Econòmica, Ramon Boixadera.

 

En la reunió també es va donar compte de la situació actual del CEEILleida a data d’avui. En aquest sentit, l’índex d’ocupació de mòduls és del 70%, i entre les 35 empreses instal·lades hi ha creats 126 llocs de treball. Cal destacar que cap empresa del viver ha hagut de tancar la seva activitat a causa de la pandèmia de la Covid-19.

 

D’altra banda, el Consell Directiu va aprovar per unanimitat el pressupost del CEEILleida per a l’any 2021, que és de 945.225,85 euros, un 4,93% menys que el de l’exercici de 2020. El descens se centra bàsicament en el capítol 2 de despesa corrent.

 

Lleida, 6 de novembre de 2020

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat