El Ceeilleida, elegit membre de la Junta Directiva d’ANCES

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

El president del Consell Directiu del Ceeilleida, Pau Perdices, va ser escollit aquest dimecres com a membre de la Junta Directiva d’ANCES (Associació Nacional de Ceei’s Espanyols) per a unanimitat de tots els seus membres durant l’assemblea general ordinària de l’entitat, que va tenir lloc a l’Escola d’Organització Industrial de Madrid.

La Junta Directiva d’ANCES, està formada per cinc vocals i el president, que en l’actualitat és Álvaro Simón de Blas, que també és president d’EBN i director del BIC Euronova de Màlaga.

ANCES, constituïda al 1984, neix amb l’objectiu de facilitar els mitjans per a impulsar la creació de noves empreses al teixit empresarial nacional a través dels CEEI.

En aquets moments ANCES compta amb 28 Centres Europeus d’Empresa i Innovació (CEEI), amb una superfície total de 86.820 metres quadrats.

De les 2.434 empreses creades, 816 estan instal•lades en els centres empresarials, 552 són de caràcter innovador i s’han creat 6.052 llocs de treball.

Tanmateix s’han fet 5.963 plans d’empreses, 37.492 alumnes han rebut formació i s’han fet 2.067 accions formatives per a emprenedors.

Amb aquest nomenament, es recolza encara més el recolzament d’ANCES al Ceeilleida per a l’organització del Congrés d’EBN al 2014.

Lleida, 20 de juny de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat