El Baix Segrià es prepara per l’‘Ancesa Jove’

ANCESA_JOVE_2016

La sala de premsa de la Diputació de Lleida va acollir ahir la presentació de la revetlla de Sant Joan ‘Ancesa Jove’, que se celebrarà el dia 23 de juny a Montoliu de Lleida.

Es tracta d’una trobada festiva d’associacions de joves de diversos municipis del Baix Segrià. Aquesta trobada, que té caràcter itinerant, es va iniciar l’any passat a Torres de Segre –tot i que degut a la climatologia es va haver de traslladar la festa al mes d’octubre– i compta amb l’organització i el suport de les associacions de joves de Torres de Segre (Associació de Joves JAEC), Aitona (Penya Tabolls), Sarroca (Associació Roca‐jove), Albatàrrec (Associació dels nens i elles), Aspa (Associació de Joves l’Aspenta) i els grups de joves d’Alfés, Montoliu i Llardecans, juntament amb els ajuntaments d’aquests mateixos municipis, a més dels ajuntaments de Maials, Almatret, Sunyer i Sudanell.

La festa s’iniciarà a les 23.00 hores amb l’encesa de la gran foguera de Sant Joan. Posteriorment, s’iniciaran les actuacions de S’Temple Bar, La Raíz, Muntband i Nar6 Sound.

Lleida, 14 de juny de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat