Dos alumnes de les Escoles Especials participen en un torneig de tennis a la Rafa Nadal Academy a Manacor 

Escoles_Especials

Escoles_Especials_i_Solc

Es tracta de la setena trobada nacional ‘Més que Tennis’ organitzada per la Fundació Rafa Nadal i Special Olympics Espanya en la que prendran part Josep Jesús Tello Palacios i Guillem Ariza Estrada

Les Escoles Especials Llar de Sant Josep, participen els dies 16, 17 i 18 de desembre, de la mà dels alumnes Josep Jesús Tello Palacios i Guillem Ariza Estrada, en la setena trobada Nacional ‘Més que Tennis’ 2022, com a representant d’ACELL Catalunya conjuntament amb alumnes de l’escola Solc de Tarragona. Aquest és un torneig nacional de tennis que es du a terme a les instal·lacions de la Rafa Nadal Academy by Movistar de Manacor, organitzat per la Fundació Rafa Nadal i Special Olympics Espanya.

Aquesta competició se celebra des de l’any 2010, quan Special Olympics i Fundació Rafa Nadal van endegar el projecte ‘Més que Tennis’ en el qual ja han participat més 1.700 esportistes de tot l’estat.

A Espanya hi ha a prop de 400 esportistes repartits entre 25 escoles. D’aquestes 25, la primera que va començar a funcionar com a projecte ‘Més que Tennis’ a Catalunya va ser l’escola Llar de Sant Josep de la Diputació de Lleida, ara fa quatre anys. Aquesta és la segona participació de les escoles Especials en aquest esdeveniment.

El programa permet que, a més de millorar les habilitats psicomotrius -com la destresa o la coordinació-, els esportistes que participen al programa interioritzen actituds i comportaments com l’esforç i la perseverança, adquireixen hàbits saludables, i reforcen el sentiment de pertinença i la seva integració a la societat.

Lleida, 18 de desembre de 2022

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat