Dos alumnes de les Escoles Especials participen en un torneig de tennis a la Rafa Nadal Academy a Manacor

Alumnes Escoles Especials

 Es tracta de la vuitena trobada nacional ‘Més que Tennis’ organitzada per la Fundació Rafa Nadal i Special Olympics Espanya en la qual participaran Josep Jesús Tello Palacios i Francisco Oñate Roca

Les Escoles Especials Llar de Sant Josep participen els dies 15 i 17 de desembre, de la mà dels alumnes Josep Jesús Tello Palacios i Francisco Oñate Roca, en la vuitena trobada Nacional ‘Més que Tennis’ 2023, com a representants d’ACELL Catalunya. Aquest és un torneig nacional de tennis que es duu a terme a les instal·lacions de la Rafa Nadal Academy by Movistar de Manacor, organitzat per la Fundació Rafa Nadal i Special Olympics Espanya.

La competició se celebra des de l’any 2010, quan Special Olympics i Fundació Rafa Nadal van endegar el projecte ‘Més que Tennis’ en el qual ja han participat més 1.700 esportistes de tot l’estat.

A Espanya hi ha a prop de 400 esportistes repartits entre 25 escoles. D’aquestes 25, la primera que va començar a funcionar com a projecte ‘Més que Tennis’ a Catalunya va ser l’escola Llar de Sant Josep de la Diputació de Lleida, ara fa cinc anys. Aquesta és la tercera participació de les escoles Especials en aquest esdeveniment i el segon any consecutiu que Josep Jesús Tello Palacios hi pren part.

El programa permet que els esportistes que participen en el programa, a més de millorar les habilitats psicomotrius com la destresa o la coordinació, interioritzin actituds i comportaments com l’esforç i la perseverança, adquireixin hàbits saludables i, a més, reforcin el sentiment de pertinença i la seva integració a la societat.

Lleida, 16 de desembre de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat