Donem suport a la Marxa-Trail Les Peülles 54, que espera 400 participants

Marxa-Trail Les Peülles

Marxa-Trail Les Peülles

Se celebrarà el diumenge 7 de juny a les Avellanes, Santa Linya, Tartareu i Vilanova de la Sal i els participants podran optar entre dos recorreguts de 54 i 34 kilòmetres.

La Diputació de Lleida ha acollit avui la presentació de la 3a Marxa-Trail Les Peülles 54, un acte en què hi han participat la diputada Maria Antònia Pubill; l’alcaldessa en funcions de les Avellanes i Santa Linya, M. Carme Garrofé, i el president del Grup Excursionista Les Peülles del Montsec, Antoni Borràs.

Aquesta marxa se celebrarà el diumenge 7 de juny i farà un recorregut circular pels pobles de les Avellanes, Vilanova de la Sal, Santa Linya i Tartareu. En aquesta edició, com en l’anterior, els participants podran escollir entre dos recorreguts: una ruta de 54 kilòmetres i una altra de 34. Ambdós circuits passen pels quatre pobles d’aquest municipi, combinant pista i corriol, i oferint unes vistes espectaculars.

En la seva intervenció, Maria Antònia Pubill ha destacat el suport de la Diputació a una iniciativa que “suposa una bona manera de donar a conèixer el territori”, subratllant el fet que la Marxa passarà “pels quatre pobles del municipi” i que ho fa “fomentant la pràctica esportiva”, el que representa “un valor afegit” de cara a una jornada que, segons els organitzadors, espera comptar amb entre 350 i 400 participants.

El punt de partida serà la pista poliesportiva de les Avellanes a les 7 del matí, i el preu de la inscripció (20 euros pels federats i 24 pels no federats), inclou esmorzar, dinar, avituallaments, camiseta i servei de fisioteràpia a l’arribada, a més de punts d’aigua si la meteorologia ho requereix i l’organització ho considera necessari.

Enguany es realitzarà també un concurs de fotografia Instagram, on el guanyador s’endurà un dinar o sopar o una nit en allotjament, tot per a dues persones, al Molí de Tartareu.

El grup excursionista Les Peülles del Montsec es va iniciar gràcies a un conjunt de veïns d’aquests pobles amants de l’esport i de la natura que, a partir de la bellesa del seu territori i del seu entorn, van voler donar a conèixer itineraris únics de diverses dificultats envoltats de diferents paisatges, fonts i monuments.

Lleida, 28 de maig de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat