Donem suport a la Copa Pirineus, prova que torna a situar a la Seu com a capital del piragüisme mundial

Copa_Pirineus_001_SLI

Presentació de la Copa Pirineus

Copa_Pirineus_002_SLI

Presentació de la Copa Pirineus

La sisena edició rebrà uns 300 palistes de 22 nacionalitats i se celebrarà a partir d’aquest divendres i fins diumenge al Parc Olímpic del Segre, seu del Campionat del Món d’aigües braves el 2019

La sisena edició de la Copa Pirineus de piragüisme en aigües braves arriba aquest cap de setmana al Parc Olímpic del Segre.

A la roda de premsa, que s’ha celebrat aquest dijous a la Diputació de Lleida, han assistit el cap de relacions interdepartamentals, Antoni Fo; el piragüista lleidatà Alberto Díez-Canedo; el president de la Federació Catalana de Piragüisme, Joan Ignasi Rosell, i el director tècnic de la competició, Francesc Ganyet.

A partir d’aquest divendres i fins diumenge, la Seu d’Urgell tornarà a convertir-se en la capital mundial d’aquest esport. S’espera que siguin uns 300 els palistes que arribaran a la instal·lació lleidatana provinents de fins a 22 nacionalitats diferents, aspecte que torna a posar en valor la qualitat i nivell de les instal·lacions del Parc Olímpic del Segre, que el 2019 aplegarà la gran cita a nivell internacional, el Campionat del Món d’aigües braves com ja va fer el 1999 i el 2009.

Antoni Fo ha destacat que “amb aquesta competició atansem els Pirineus a tota la gent, donat que la cita de la Seu d’Urgell és una continuació de la que es va celebrar la setmana passada a la localitat de Pau. Des de la Diputació estem convençuts que tornarà a ser una gran festa per als seguidors d’aquest esport i servirà per anar preparant el Campionat del Món de 2019”.

Ganyet, per la seva banda, ha recordat que “aquesta Copa va néixer per demostrar que els Pirineus no són una frontera i que poden unir i no separar les persones. Hem aconseguit consolidar-nos i, d’aquesta manera, podem dir que tenim una de les millors infraestructures per practicar aquest esport de tot el món”.

Hi haurà dues competicions, una que es desenvoluparà aquest divendres durant tot el dia amb les categories de C2M , K1W, K1M, C1W, C1M; i una altra que es durà a terme el cap de semana i que será puntuable al rànquing de la ICF World Slalom Ranking.

Lleida, 30 de d’abril de 2015

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat