Donem suport a la 25 edició del Campionat d’Espanya de Motocròs a Bellpuig

Motocros_Bellpuig1_WEB

Motocros_Bellpuig2_WEB

Joan Reñé ha destacat que “el Circuit de Catalunya de Bellpuig ha tornat en els darrers anys al nivell competitiu i d’instal·lació que tenia en el seu naixement”

El Circuit de Montperler de Bellpuig serà aquest cap de setmana, 11 i 12 d’abril, la capital del motocròs amb la celebració del Campionat d’Espanya d’aquesta disciplina esportiva.

L’acte de presentació, que s’ha celebrat aquest migdia a la Sala Viladrich de la Diputació de Lleida, ha estat presidit pel president Joan Reñé, i ha comptat amb la presència del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau; l’alcalde de l’Ajuntament de Bellpuig, Salvador Bonjoch; el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Abad; el president del Moto Club Segre, Lluís Capdevila; el president territorial de la Federació Catalana de Motociclisme, Jordi Pons, i el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura.

Reñé ha destacat que “és un esdeveniment important pel territori per tot el que genera a nivell econòmic. No tan sols per l’arribada de més de 120 pilots, sinó pel que comporta en nombre d’aficionats i impacte a la vila de Bellpuig”. Així mateix, el president de la Diputació ha volgut agrair al Moto Club Segre “per tot el que han fet per reconduir la situació de forma molt clara retornant la instal·lació als nivells en què va néixer”. Joan Reñé ha recordat també la figura de Josep Ermengol, ja que “va ser un dels puntals del circuit fins a la seva pèrdua, ja que era una persona molt implicada en la instal·lació”.

Per la seva banda, Lluís Capdevila ha volgut apuntar que “ara fa quatre anys vam agafar una instal·lació que es trobava molt afectada per diferents motius i, amb l’ajuda de tots, hem pogut reconduir-la”. Respecte al panorama esportiu, el president del MC Segre ha explicat que “seran més de 120 els pilots que es donaran cita al Circuit de Catalunya aquest cap de setmana. Sens dubte, els millors del motocròs espanyol”, alhora que ha volgut animar a tots els aficionats al motor a “no perdre’s una competició espectacular”.

El Motocròs de Bellpuig-Memorial Josep Armengol, convoca a Bellpuig la tercera prova puntuable del Campionat d’Espanya, amb les categories de MX1 i MX2, i aquesta vegada també, les categories MX125 i MX85-150, de manera que el programa de competicions del cap de setmana al traçat de Montperler es presenta intens. Un total de 8 curses es disputaran al llarg del cap de setmana, 2 el dissabte i les 6 restants diumenge, tot això després d’unes completes sessions d’entrenaments oficials el dissabte. El plat fort del cap de setmana arribarà amb la disputa diumenge de la gran súper final, en la qual s’agrupen els 20 millors pilots de les categories MX1 i MX2 i, per tant, els millors pilots estatals en una mateixa cursa.

Dissabte es disputaran els entrenaments i les primeres curses de les categories inferiors i, diumenge, arribarà el torn de les categories d’elit.

Lleida, 9 d’abril de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat