Donem suport econòmic a conservatoris i escoles de música municipals

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

A través d’una línia de subvencions amb una partida de 60.000 €

La Diputació de Lleida té una línia de subvencions destinada a donar suport als conservatoris i les escoles de música del territori, amb la finalitat de fomentar els centres d’iniciativa municipal que imparteixen ensenyaments musicals.
Per a la convocatòria de 2013, les escoles beneficiàries dels ajuts van ser les dels següents municipis: Rialp (Pallars Sobirà), Tremp (Pallars Jussà), Solsona (Solsonès), Balaguer, Artesa de Segre i Ponts (Noguera), Linyola, Ivars d’Urgell i Mollerussa (Pla d’Urgell), Oliana i la Seu d’Urgell (Alt Urgell); Tàrrega, Bellpuig i Agramunt (Urgell); Guissona, Cervera i Sant Guim de Freixenet (Segarra). Pel que fa al Segrià, les escoles municipals que van comptar amb aquest ajut per a l’edició del 2013 van ser les de Lleida, Puigverd de Lleida, Benavent de Segrià, Alcoletge, Alguaire, Torrefarrera, Rosselló, Artesa de Lleida i Alpicat.
Per a aquest 2014, la Diputació –a través de les subvencions gestionades des de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI)– manté aquesta línia d’ajuts amb la mateixa dotació pressupostària.

Lleida, 20 de maig de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat