Donem suport al projecte Mitges Maratons de Ponent

La Diputació de Lleida ha acollit aquest divendres la presentació del Circuit Mitges Maratons de Ponent, una nova proposta que aglutina les quatre curses d’aquesta distància que s’organitzen al llarg de l’any a Balaguer, Tàrrega, Mollerussa i Lleida.

L’acte ha comptat amb la participació del cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo; del regidor d’esports de l’Ajuntament de Tàrrega, Isaac González; del regidor d’esports de l’Ajuntament de Balaguer, Guifré Ricart; del regidor d’esports de l’Ajuntament de Mollerussa, Jordi Pérez, i del representant de l’Associació Esportiva Ekke i un dels organitzadors de la iniciativa, Ivan Espílez.

El cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo, ha destacat la importància d’organitzar esdeveniments com aquest, que ajuden a donar a conèixer el territori.

La iniciativa inclou les quatre mitges maratons amb l’objectiu de crear un circuit amb quatre etapes, que ajudin a fidelitzar i augmentar el nombre de participants d’aquestes curses.

Les dates de les diferents mitges maratons són les següents:

• Mitja Marató de Balaguer – 22 de febrer de 2015
• Mitja Marató de Tàrrega – 10 de maig de 2015
• Mitja Marató de Mollerussa –18 d’octubre de 2015
• Mitja Marató de Lleida – 15 de novembre de 2015

Els regidors d’esports dels municipis que acullen les mitges maratons han valorat molt positivament la iniciativa.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Tàrrega, Isaac González, ha indicat que aquesta proposta ajudarà a consolidar les diferents mitges maratons que es fan a les quatre ciutats.

“La unió de les quatre curses ajudarà a que les curses creixin en nombre de participants”, ha indicat el regidor d’esports de l’Ajuntament de Balaguer, Guifré Ricart.

Per la seva part, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Mollerussa, Jordi Pérez, ha destacat que amb aquesta proposta s’aconsegueix també la promoció dels valors de l’activitat esportiva com són la integració i l’intercanvi cultural.

Les categories es regiran per l’any de naixement i són les següents:

• Sènior M/F: (de 16 a 39 anys)
• Veterans A M/F (de 40 a 49 anys)
• Veterans B M/F (de 50 a 59 anys)
• Màster M/F (més de 60 anys)

Un dels organitzadors de la iniciativa, Ivan Espilez, ha indicat que l’objectiu del circuit es valorar l’esforç que té fer curses, especialment les mitges maratons, i premiar els atletes que cada any hi participen.

Tots els atletes que completin les quatre proves del circuit rebran un obsequi. Els 3 primers classificats absoluts masculins i femenins del circuit rebran un trofeu i un obsequi i els 3 primers classificats masculins i femenins de cada categoria també.

Lleida, 30 de gener de 2015

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat