Donem suport al concert Mamapop contra el càncer de mama

Suport al concert Mamapop contra el càncer de mama

Suport al concert Mamapop contra el càncer de mama

El concert se celebrarà el 29 de novembre a l’Auditori Municipal Enric Granados i la recaptació anirà destinada a un projecte de recerca científica de l’IRB-Lleida

La Diputació de Lleida s’ha sumat al projecte Mamapop, que consisteix en l’organització d’un concert Pop Rock amb l’acompanyament de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell amb l’objectiu de recaptar fons per a un projecte de recerca científica de l’IRB-Lleida per al càncer de mama

El projecte s’ha presentat aquest dimecres en roda de premsa i ha comptat amb la participació del president del Comitè Organitzador de Mamapop, Manel Simon; del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i de l’alcalde de Lleida, Angel Ros; a més de la presidenta de l’Associació de Dones Intervingudes de Mama (ADIMA), Digna de Torres, i el president de l’Associació Espanyola Contra el Càncer Lleida (AECC), Manuel López.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha destacat la importància que les comunitats demostrin el seu compromís i sensibilitat vers els col•lectius que pateixen alguna dificultat o risc.

Reñé ha elogiat l’esforç i el treball de les persones anònimes que han organitzat aquesta iniciativa i ha manifestat el seu compromís personal i institucional amb aquest projecte.

El concert se celebrarà el pròxim 29 de novembre a l’Auditori Municipal Enric Granados a les 20 hores i l’entrada costarà 15 euros. Mamapop és un concert sobre els Clàssics del pop-rock internacional amb acompanyaments de l’orquestra simfònica Julià Carbonell i una triada selecció del Conservatori de Música l´Intèrpret amb cançons com Stand by me, Let it be, Every breath you take o When a man loves a woman, interpretades a la veu per Carme Porcar i Salva Racero, cantant de Lax’N’busto.

Amb aquest concert els organitzadors volen sensibilitzar i mobilitzar la societat en vers el càncer de mama, utilitzant la música com a motiu de trobada.

La iniciativa està organitzada i coordinada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer Lleida (AECC), l’Associació de Dones Intervingudes de Mama (ADIMA), DracMagic Events, l’Escola de Música l’Intèrpret i TolMusic Pro, i compta amb la col·laboració de la corporació lleidatana i l’Ajuntament de Lleida.

La presentació ha finalitzat amb la interpretació musical a càrrec del director musical de MAMAPOP, Antoni Tolmos al piano, i per l’intèrpret del concert i solista del grup Lax’N’Busto, Salva Racero.

Lleida, 29 d’octubre de 2014

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat