Donem suport al caràcter solidari de la 29a edició de la Cursa de la Diada de Térmens

Cursa_Termens_001_SLI

El municipi de Térmens acull un any més la Cursa de la Diada, que organitza l’Associació Amics de la Cursa de la Diada (ACUDIT) i l’Ajuntament de Térmens amb la col•laboració de la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal de la Noguera, la Unió de Consells Esportius i Esport Català.

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la 29a edició d’aquesta cursa en una roda de premsa que ha comptat amb la presència del diputat Eloi Bergós; l’alcaldessa de Térmens, Concepció Cañadell, i l’organitzador de la cursa, Josep Anton Gardeñes.

La cursa, que se celebrarà el pròxim 11 de setembre, tindrà un recorregut de 10 quilometres. Es tracta d’una cursa solidària, on es destinarà un euro per cadascun dels atletes que finalitzin el recorregut a la lluita contra les malalties infantils.

L’eslògan “La portem al cor” juntament amb el traçat d’un electrocardiograma és la imatge més representativa de la Cursa d’aquest 2015. D’aquesta manera, queda demostrada la força i la voluntat de l’ACUDIT de mantenir un any més la Cursa de la Diada en un bon estat de forma. Es pretén potenciar l’esport entre els infants.

A més a més, la cursa es complementa també amb una altra de familiar i popular que també té un caràcter solidari, ja que es donaran cinc dels sis euros de la inscripció a l’AECC Catalunya contra el càncer, a l’AFANOC i a l’Associació de Diabètics de Catalunya.

L’any anterior, la cursa va superar els 1.000 participants. Enguany, les inscripcions es van tancar amb 350 inscrits el 13 d’agost.
Lleida, 7 de setembre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat