Donem suport al Campionat d’Espanya de Motocròs a Bellpuig

Campionat_Motocros_Bellpuig_001_SLI

Presentació del Campionat d’Espanya de Motocròs a Bellpuig a la Diputació de Lleida

 

El proper cap de setmana, Bellpuig acollirà la cita decisiva del motocròs estatal

El Circuit de Motocròs de Catalunya a Bellpuig acollirà aquest cap de setmana, els dies 21 i 22 de maig, una nova cita del Campionat d’Espanya d’aquesta disciplina esportiva, en concret, la cinquena prova del certamen que ha programat sis carreres.

La presentació de l’acte ha tingut lloc a la Diputació de Lleida i ha comptat amb la presència de la vicepresidenta primera, Rosa Perelló; de l’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch; del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; del president de la Federació Espanyola de Motociclisme, Àngel Viladoms, i del president del Moto Club Segre i director de la cursa, Lluís Capdevila.

En nom de la Diputació de Lleida, la vicepresidenta Rosa Perelló ha destacat el paper dinamitzador econòmic i turístic que representa aquest campionat per a Bellpuig i per a la comarca de l’Urgell. A més, Perelló ha afegit que és un dels esdeveniments esportius més importants per la demarcació de Lleida, ja que comporta l’arribada dels millors pilots nacionals i estrangers, així com molts aficionats al motocròs.

El Moto Club Segre és l’entitat organitzadora del Motocròs de Bellpuig Memorial  Josep Armengol. Tal i com ha assenyalat el seu president, Lluís Capdevila, es pretén que el Circuit de Catalunya de Bellpuig sigui la referència de la primavera acollint aquesta prova estrella.

Per la seva part, Lluís Capdevila ha afirmat que a dia d’avui s’han inscrit 137 participants, convertint-se així en la més nombrosa per aquest campionat.

Segons el president del Moto Club Segre, s’ha preparat un intens programa de competicions per a les quatre categories convocades a la prova: elit MX1, elit MX2, MX125 i MX185-MX150. Durant els dos dies de competició, el circuit de Montperler estarà a ple rendiment, amb la jornada de dissabte en que es realitzaran els entrenaments oficials de totes les categories i també dues curses puntuables. Diumenge, a més de les sessions d’entrenaments lliures, es disputaran un total de sis carreres.

El president de la Federació Espanyola de Motociclisme, Àngel Viladoms, s’ha mostrat content de que el Circuit de Bellpuig torni a acollir una prova del Campionat d’Espanya. Aquest fet demostra que és tot un èxit pel gran nivell dels pilots que hi competeixen i pels aficionats al motocròs que poden gaudir de l’emoció de les carreres que s’hi diputen, ha afegit.

L’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch, ha afirmat que s’ha pogut fer realitat un somni, poder recuperar el Circuit de Motocròs de Catalunya, i ha agraït el suport de les institucions.

Finalment, el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, ha posat en èmfasi el paper que actualment té l’esport al territori català, com un element de dinamització econòmica i de promoció turística.

Hem de ser conscients que Lleida té una de les infraestructures esportives de referencia, és a dir, el Circuit de Motocròs de Bellpuig té un paper dinamitzador de les comarques lleidatanes però hem de deixar clar que no tenim cap altre circuit com aquest a Catalunya, ha afirmat.

Lleida, 18 de maig de 2016

 

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat